Skriv ut

 

Falu Kammarkör - ett rent nöje!Vad gör vi nu? Vi trivs!

 

Falu Kammarkör är en blandad kör med höga ambitioner och bred repertoar. Trots namnet representerar våra medlemmar en stor del av Dalarna och tyngdpunkten i vår konsertverksamhet ligger i det egna länet. Sångglädjen och trivseln gör att många stannar länge i kören!

 

Sedan våren 2016 leds kören av David Lundblad. 

 


Skriv ut

Kom och sjung med oss!

FKK bibliotek 2017

Vi behöver fylla på med nya duktiga sångare! Välkommen på provsjungning den 22 maj.

Vill du vara med i en kör som utvecklar dig musikaliskt, sjunger en spännande repertoar, har vansinnigt roligt, reser med jämna mellanrum och där alla har en funktion och roll i kören som inte bara handlar om att sjunga? Då är Falu Kammarkör något för dig. Kom gärna och prova! Den 22 maj kommer vi att anordna en provsjungning dit du är välkommen.

Läs mer här om att söka till kammarkören där du också kan anmäla ditt intresse. Vi hör sen av oss om tid och plats i Falun.

Välkommen! 

 

 

 

Skriv ut

Vi reser till Cork, Irland

Cork-choral-festival-logo

Den 26-30 april tävlar Falu Kammarkör i den internationella körtävlingen Fleischmann International Trophy Competition 2017 i Cork på Irland. Det är en ansedd tävlning med många duktiga körer från hela världen, från väst till öst, från Canada till Japan.

Falu Kammarkör har haft en ambition att ungefär varannat år delta i en internationell körtävlning. Det finns många anledningar till det, allt från att ha ett utmanande och kul mål att jobba mot till att det är vansinnigt roligt att resa tillsammans och träffa andra trevliga korister från olika delar av världen. 

 

 

 

Skriv ut

Jag är en sjungandes röst

Jag ar en sjungandes

Högskolan Dalarnas bibliotek, Falun, lördagen den 18 mars kl. 17.00

Säters kyrka, Säter, söndagen den 19 mars kl. 18.00

Falu Kammarkör förbereder sig som bäst för den kommande turnén och internationella körtävlingen i Cork, Irland. Under konserten kommer tävlingsprogrammet presenteras och därtill förstås mer fantastisk musik av bl.a. Alfvén, Stenhammar, Whitacre och O. Lindberg.

Mer info om konserterna i konsertkalendern.

Falu Kammarkör under ledning av David Lundblad.

Välkomna!

 

 

 

Skriv ut

Julkonsert i repris - Jul, jul, strålande jul

Jul FKK Hagakyrkan

Hagakyrkan, Borlänge, den 5 januari kl. 18.00.

God fortsättning på det nya året och en ny, spännande vårtermin.

Vi inleder den med att ge en repris på vår julkonsert. Det blir en konsert där de gamla bekanta julsångerna blandas med det mer okända. Vackert, stämningsfullt och tänkvärt!

Falu Kammarkör under ledning av David Lundblad.

Fri entré - kollekt. Välkomna!

 

 

 

Design by Joomla 1.6 templates