Tack för att ni kom på våra konserter – nu blickar vi framåt

Tack publiken för att ni kom på våra konserter den gångna helgen. Med några ord från en av våra korister sammanfattar vi det såhär:

”Vi kastade oss ut utan skyddsnät i en galen ström av vackra toner och täta arrangemang! Vi gick från Bachs eviga lekande med gångar som aldrig tycks ta slut till styckena av Eric Whitacre och Mikaela Eriksson där tonerna växlar mellan att slipas till knivseggar mot varandra till att landa i vansinnigt lugna och vackra harmonier”.

Vi fick också äran och nöjet till ett uruppförande av ovan nämnda Mikaela Erikssons vackra I en somnad våg. Mikaela är sopran i kören, tillika vicedirigent.

Nu blickar vi framåt mot att påbörja en skivinspelning av Hugo Alfvéns alster. Det i ett samarbete med Hugo Alfvén-stiftelsen. Parallellt kommer vi förstås att förbereda oss för kommande julkonserter. Mer om det i kalendern.